Skip to main content

Smullen At The Park

6 en 7 april 2024 in Boekel
Koop hier je tickets

Smullen At The Park
Goes big

2024 is het jaar dat Smullen At The Park niet meer tegelijk met de kermis is. Op 6 en 7 april 2024 zetten we op onze nieuwe locatie (Waterval 3a) de tent helemaal op z’n kop!

Drie stages, de vetste artiesten en een top locatie! Prik de datum vast in je agenda, want dit wordt er zeker een om naar uit te kijken.

Smullen At The Park: 6 en 7 april 2024

RAVE RUSH FESTIVAL
Op vrijdag 5 april openen we ons terrein voor RaveRush Festival. Een gloednieuw hardstyle, raw en uptempo evenement. Check voor meer informatie: www.raverushfestival.nl

Koop hier je tickets

We present Line-Up

Bekijk hele line up

Algemeen

Datum & openingstijden:
Zaterdag 6 april | 13:00 – 23:00
Zondag 7 april | 13:00 – 23:00

Minimale leeftijd

Minimale leeftijd:
Zaterdag 6 april | 18+
Zondag 7 april | alle leeftijden

Bij RaveRush (vrijdagavond) hanteren we een minimale leeftijd van 16 jaar.

Smullen At The Park 2024

Beste bezoeker van Smullen At The Park!

Er zijn een aantal klachten binnen gekomen over de tickets m.b.t. Smullen At The Park 2024

Wij zullen u een korte uitleg geven over de situatie en de oplossing die wij als organisatie bieden voor het ongemak.

Smullen At The Park is ontstaan door een samenloop van omstandigheden. In 2020 zijn wij begonnen met een kermis in de Kerkstraat waar door omwonende en gemeente de nodige kritiek op kwam. Op aandringen van de gemeente zijn wij verhuist naar het park achter Nia Domo te Boekel. Dit leverde ons de nodige rechtszaken en problemen op met omwonende m.b.t. geluid en de bestemming van het park. Uiteindelijk na een rechtszaak heeft Smullen At The Park 2023 toch door kunnen gaan. Tijdens de evaluatie met de gemeente hebben wij samen gekeken naar een andere oplossing dan het park. Na vele bijeenkomsten en overleggen zijn wij bij het evenemententerrein in Boekel terecht gekomen voor Smullen At The Park 2024. Dit mondde zich uit in een productie met flinke financiële risico’s van enkele tonnen. Omdat het best wat voeten in de aarde heeft om een dergelijk festival neer te zetten, hebben wij een jaar lang alles uit de kast gehaald om dit te realiseren. Helaas leverde dit in bezoekersaantallen niet de gewenste resultaten op die wij gehoopt hadden. In de laatste dagen hebben wij helaas moeten besluiten tickets weg te geven aan bezoekers om het festival financieel te kunnen redden. Ook dit is helaas niet gelukt, maar we zijn er nog!

Nu zijn wij de partij die de risico’s genomen hebben en zullen wij ook een passende oplossing bieden voor het ongemak dat u als bezoeker heeft ervaren aan Smullen At The Park.

Wij bieden daarom voor elk gekocht kaartje 10 consumptie munten aan voor Boekel Kermis 3, 4, 5 & 6 augustus 2024.

Wat moet u hiervoor doen? Stuur het ticket dat u gekocht heeft op in een mail naar info@smullenatthepark.nl met daarbij uw voor- en achternaam en het e-mailadres waar de tickets op gekocht zijn. Dan sturen wij u voor 28 juli 2024 een mail toe waarmee u de consumpties digitaal kunt bemachtigen.

Reageren kan tot 5 juni 2024

Ons welgemeende excuses voor het ongemak en wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben!

Team Smullen.

RaveRush

Op vrijdag 5 april vind op ons terrein Rave Rush Festival plaats. Ga je mee op reis naar het hart van raw, uptempo en hardstyle muziek? Check dan snel www.raverushfestival.nl

Tickets kwijt?

Ben jij je ticket kwijt? Geen paniek! Gebruik de Resend tool van CM. Vul het mailadres in waarmee je jouw ticket(s) gekocht hebt en de datum van het event!

Komt jouw ticket niet tevoorschijn? Probeer dit:
– Zoek de transactie op in jouw bankomgeving.
– Maak een screenshot van het afschrift of kopieer de transactiegegevens.

Aan de hand van de transactiegegevens kan CM jouw bestelling opzoeken en jou verder helpen.

Personalisatie

Na het aanschaffen van je ticket voor Smullen At The Park ontvang je een bevestigingsmail. Voor ons festival is het belangrijk dat je je ticket personaliseert. De tickets worden 3 dagen voorafgaand aan Smullen At The Park naar je gemaild nadat je je ticket hebt gepersonaliseerd. Als je je ticket na dit moment personaliseert, ontvang je het direct na de personalisatie.

Dit is hoe je je tickets kunt personaliseren:

  1. Gebruik voor elk ticket een uniek e-mailadres en telefoonnummer.
  2. Klik op ‘Opslaan’ bij elk ticket om je aanpassingen tussentijds op te slaan. Als al je tickets zijn voltooid, klik dan onderaan de pagina op ‘Voltooi Personalisatie’ om het proces af te ronden.
  3. Alleen de koper van de tickets ontvangt de tickets per e-mail na het afronden van de personalisatie.
  4. De gepersonaliseerde bezoekers ontvangen geen bericht over hun tickets.

Heb je je tickets al gepersonaliseerd en wil je een andere naam op het ticket? Dat kan! In je bevestigingsmail vind je een link voor personalisatie. Klik op de knop ‘bewerk personalisatie’ om je gegevens aan te passen. Let op: je kunt de personalisatie tot 3 dagen voor het festival wijzigen. De tickets worden dan verzonden met de laatst ingevulde naam. Na dit moment is het niet meer mogelijk om je personalisatie aan te passen.

Kun je jouw bevestigingsmail niet vinden, klik hier.

Datum

Smullen At The Park vindt plaats op 6 en 7 april 2024 in Boekel

Adres

Waterval 3a,
5427 HK Boekel

Openingstijden

Zaterdag 6 april 13:00 – 23:00
Zondag 7 april 13:00 – 23:00

Tokens

Bij Smullen At The Park gebruiken we Tokens als betaalmiddel tijdens het festival. Deze kun je verkrijgen bij de ingang van het terrein, bij onze muntenbalie. Je kunt zowel contant als met pin betalen.

Let op: er zijn geen pinautomaten op het terrein, maar je kunt wel geld bijpinnen bij het aanschaffen van je Tokens. Houd er rekening mee dat munten van vorige jaar niet geldig zijn.

Kluisjes

Er zijn voldoende kluisjes aanwezig op het festivalterrein waar je veilig je jas en andere spullen kan opbergen.

Exit en re-enter

Na het verlaten van het festivalterrein is opnieuw betreden niet toegestaan.

Zero Tolerance

Vanwege strikte wetgeving omtrent drugs hanteert de organisatie een ZERO TOLERANCE beleid. Dit houdt in dat zowel soft- als harddrugs niet worden getolereerd. De beveiliging zal streng controleren bij binnenkomst en tijdens het festival middels visitatie.

Algemene festivalregels

Eten & Drinken
Het is niet toegestaan om eigen eten en drinken het festivalterrein op te nemen. We hebben gezorgd voor genoeg eet- en drinkgelegenheden op het terrein dus ook nergens voor nodig!

Niet toegestane vloeistoffen/spuitbussen
Het is niet toegestaan om vloeistoffen mee te nemen op het festivalterrein zoals: deodorant spray, haarlak en spuit zonnebrand. Op het terrein is er voldoende mogelijkheid om je op te frissen of je haren bij te (laten) werken.

Lenzenvloeistof mag je ook niet meenemen op het terrein, deze kan je bij de ehbo verkrijgen.

Wel toegestane vloeistoffen
Het is wel toegestaan om een kleine (<100ml) nieuwe verpakking smeerbare zonnebrand mee te nemen op het festivalterrein. Er is natuurlijk ook een insmeerbar op het terrein te vinden!

Daarnaast biedt een deo roller uitkomst voor het meenemen van deo op het festivalterrein. Let wel op dat het een klein travel formaat deo roller moet zijn.

Drugs, wapens en andere verboden middelen
Alles waarmee je jezelf of een ander kan bezeren of letsel mee toe kunt brengen is verboden.

Bij de ingang wordt hier dan ook streng op gecontroleerd.

Diabetici
Insuline pompen en pennen zijn toegestaan maar worden wel gecontroleerd.

Selfie sticks
Een selfie stick is vanwege veiligheid niet toegestaan op het festivalterrein.

Lachgas
Lachgas is op en rondom het terrein verboden.

Overnachten
Er is geen camping bij het festival, daarnaast is het ook niet toegestaan om op de parkeerplaats in de auto te blijven slapen.

Professionele foto/videoapparatuur
Het is niet toegestaan om professionele foto/videoapparatuur mee te nemen op het terrein.

Wil je op professionele basis fotograferen of filmen, vraag dan een persaanvraag aan via info@smullenatthepark.nl

Mijn vraag staat er niet tussen

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een e-mail op info@smullenatthepark.nl.